In aceasta pagina puteti comanda oricare dintre produsele noastre.

Va rugam sa completati acest chestionar cat mai complet si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

 

 Numele dumneavoastra:  
 Firma:  
 Functia / Pozitia:  
 Telefon:  
 Fax  
 Adresa email:  
 Articolul despre care doriti
 mai multe detalii:
 
 Alte comentarii:  
 Doriti sa fiti contactat:   Prin telefon
  Prin email

Cum plasez o comanda?

 

Comanda ONLINE:

 

        Pentru a inregistra o comanda, va rugam sa completati formularul de mai sus cat mai complet posibil. In mod special, va rugam sa completati codul articolului si / sau numele acestuia, precum si cateva date de contact, pentru a putea intra in legatura cu dumneavoastra.

        Prin trimiterea comenzii, veti confirma ca sunteti de acord cu toate conditiile stipulate in comanda Dvs (produse, cantitati, modalitate de livrare).
Dupa confirmarea comenzii veti fi contactat telefonic de un agent KRAFT G2 pentru confirmarea adresei de livrare, apoi livrarea se va face conform conditiilor de livrare alese de Dvs.

 

Comanda telefonica:

 

        Pentru a comanda telefonic este de ajuns sa contactati Departamentul Vanzari la unul dintre numerele de telefon: 021-255 7069 sau 0722 684 542. Consultantii nostri va vor oferi informatiile necesare procesarii comenzii si va vor acorda tot sprijinul pentru a selecta produsul care sa satisfaca cerintele dvs in cazul in care nu stiti ce ar trebui sa alegeti.

 

Modalități de plată


Cum pot plati pentru produsele cumparate?
Exista mai multe modalitati de plata, în functie de preferintele dumneavoastra. Astfel, puteti opta pentru:Modalități de livrare:

 

        Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii. Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.

        In cazul platii in avans prin virament bancar, termenul de livrare se masoara din momentul intrarii intregii sume in contul Kraft G2

 

Ai o petrecere?

Vrei sa fie unica?

Vino la noi!

 

De la noi poti cumpara tot ce-ti trebuie pentru organizarea perfecta a sa in timpul cel mai scurt si fara sa mai fie nevoie de un concediu dupa aceea pentru a spala vasele sau fetele de masa patate:

Viziteaza paginile pentru a vedea oferta completa

 

Lasa un mesaj in

cartea de oaspeti!